Als door je macrolens naar het voorjaar kijkt.........

Macro fotografie in het voorjaar..... is echt de start van het prachtige seizoen macrofotografie. De voorjaarsbloeiers brengen  je in de mood voor sfeer.
Als je aan voorjaarbloeiers denkt dan denk je aan blauwe druifjes, sneeuwklokjes, lenteklokjes, bosanemoontjes, kievitsbloemen.
Een waar feest om jouw creativiteit op los te laten.


Creativiteit ontwikkelen staat voorop

Creativiteit staat altijd voor op in de workshops. Want we leren meestal dat de foto maken centraal staat. Ja, je hebt techniek nodig om hem te maken. Je oordeelt daarna meestal gelijk... is het een goede of een slechte foto. Ik merk dat creativiteit vaak gekoppeld wordt aan denken. Het wordt dan werken en je denkt dat je talent voor nodig hebt. Niets is minder waar.


Het is de manier waarop creativiteit in mijn ogen afgeleerd wordt. Als jouw creativiteit ook ontwikkeld is via denken, is er gewoon een weg terug. Van denken naar voelen. Het is een leuk proces bij fotografie, waarbij je ervaart dat wat in je opkomt belangrijk en betekenisvol kan zijn voor je foto. Zo kom je juist tot jouw unieke foto. Ik help je graag op weg om jouw creativiteit tot bloei te laten komen.

Macrofotografie in het voorjaar

Selecteer de juiste datum!

€ 79,00

  • Beschikbaar

Je ontvangt daarnaast tips en tops. Je leert praktisch om te gaan met de belichtingsdriehoek en je compositie te bepalen en indien nodig te verbeteren. Je kunt mee als beginner en gevorderde. Elke deelnemer wordt op niveau begeleid en geholpen. Een macrolens is gewenst. In alle andere situaties neem even contact op over de mogelijkheden.

 
De workshop gaat door bij 3 deelnemers en uiteraard als de weersomstandigheden het toelaten. Er gaan uiterlijk 5 deelnemers mee. LET OP  twee dagen vooraf aan de workshop ontvang je een herinneringsmail met daarin de bijzonderheden omtrent de workshop. Lees ook op de voorpagina (home) de voorwaarden.