Kijk door je macrolens naar het voorjaar.........

Macro fotografie in het voorjaar..... is echt de start van het prachtige seizoen macrofotografie. De voorjaarsbloeiers brengen je in de mood voor sfeer.
Als je aan voorjaarbloeiers denkt, dan denk je aan blauwe druifjes, sneeuwklokjes, lenteklokjes, bosanemoontjes, kievitsbloemen. het voelt als een feest met zoveel moois voor je lens.


Mijn ervaring leerde me dat creativiteit vaak gekoppeld wordt aan denken. Het wordt dan bijna werken en je denkt dat talent nodig hebt voor creativiteit. Niets is minder waar. Het is de manier waarop creativiteit in mijn ogen afgeleerd wordt. Als jouw creativiteit ook in de tijd ontwikkeld is via denken, is er gewoon een weg terug. Van denken naar voelen, we voelen en bedenken dan hoe we de foto kunnen maken.

Je leert in een kleine groep de theorie van fotografie praktisch te vertalen tot krachtige sfeervolle macro foto's, daarvoor trekken we heerlijk de natuur in.  Zo inspireren we elkaar en wordt je geholpen om je creativiteit tot bloei te brengen. Je kunt mee in een workshop met een spiegelreflex of systeemcamera met macrolens of telelens. Twijfel je, neem gerust contact op.

Macrofotografie in het voorjaar

€ 79,00

  • Beschikbaar
  • Zaterdag 29-2-2020 van 13.00 tot 17.00 = Nog 1 plaats

Er is focus in de workshop om praktisch om te gaan met de belichtingsdriehoek, je composities te bepalen en te verbeteren.
Je kunt mee als beginner en gevorderde. Elke deelnemer wordt op individueel niveau begeleid en geholpen. Een macrolens is gewenst. In alle andere situaties neem even contact op over de mogelijkheden.

 
De workshop gaat door bij 3 deelnemers en uiteraard als de weersomstandigheden het toelaten. Er gaan uiterlijk 5 deelnemers mee. LET OP; twee dagen vooraf aan de workshop ontvang je een herinneringsmail met daarin de bijzonderheden over deze workshop. Lees ook op de voorpagina (home) de voorwaarden.Workshop High key

€ 79,00

  • Beschikbaar
  • Zaterdag 7 maart van 13.00 tot 17.00 = Nog 4 plaatsen

Je ontvangt daarnaast tips en tops en het fenomeen High key.
Je leert praktisch om te gaan met de belichtingsdriehoek en je compositie te bepalen en indien nodig te verbeteren. Je kunt mee als gevorderde fotograaf. Elke deelnemer wordt op niveau begeleid en geholpen. Een macrolens is gewenst. In alle andere situaties neem even contact op over de mogelijkheden.

 
De workshop gaat door bij 3 deelnemers en uiteraard als de weersomstandigheden het toelaten. Er gaan uiterlijk 5 deelnemers mee. LET OP  twee dagen vooraf aan de workshop ontvang je een herinneringsmail met daarin de bijzonderheden omtrent de workshop. Lees ook op de voorpagina (home) de voorwaarden.