de natuur en de veelzijdige onderwerpen in de maand mei...

De zomer is een waar festijn in de natuur. Vooral voor mensen die van de natuur houden en hun macrolens.
Libellen juffers en een heleboel andere prachtige insecten die je kunt fotograferen. Als je geluk hebt sluipt er eentje uit en ervaar je de natuur op een andere manier.... Ronduit fascinerend om dit vast te leggen.


Mijn ervaring leerde me dat creativiteit vaak gekoppeld wordt aan denken. Het wordt dan bijna werken en je denkt dat talent nodig hebt voor creativiteit. Niets is minder waar. Het is de manier waarop creativiteit in mijn ogen afgeleerd wordt. Als jouw creativiteit ook in de tijd ontwikkeld is via denken, is er gewoon een weg terug. Van denken naar voelen, we voelen en bedenken dan hoe we de foto kunnen maken.

Daarvoor heb ik tips en tops.
Je leert in een kleine groep de theorie van fotografie praktisch te vertalen tot krachtige sfeervolle macro foto's, daarvoor trekken we heerlijk de natuur in. Ik help je graag op weg om jouw creativiteit tot bloei te laten komen. Je kunt in een workshop mee met een spiegelreflex of systeemcamera met macrolens of telelens. Twijfel je, neem gerust contact op.

Workshop macro fotografie in de zomer

Selecteer de juiste datum!

€ 79,00

  • Beschikbaar
  • Vrijdag 8-5-2020 van 6.30 tot 10.30 = Nog 3 plaatsen
  • Zaterdag 9-5-2020 van 6.30 tot 10.30 = Nog 4 plaatsen

Je ontvangt daarnaast tips en tops. Je leert praktisch om te gaan met de belichtingsdriehoek en je compositie te bepalen en indien nodig te verbeteren. Je kunt mee als beginner en gevorderde. Elke deelnemer wordt op niveau begeleid en geholpen. Een macrolens is gewenst. In alle andere situaties neem even contact op over de mogelijkheden.

 
De workshop gaat door bij 3 deelnemers en uiteraard als de weersomstandigheden het toelaten. Er gaan uiterlijk 5 deelnemers mee. LET OP twee dagen vooraf aan de workshop ontvang je een herinneringsmail met daarin de bijzonderheden omtrent de workshop. Lees ook op de voorpagina (home) de voorwaarden.