Als je sferen kunt creëren met je macrolens.....

De lente is begonnen! De zon draagt bij aan ons geluksgevoel. Het is heerlijk te ontdekken dat je in de lente jouw fotografie zin kunt voeden.
Met de prachtigste onderwerpen zoals bloesem, voorjaarsbloeiers en de eerste beestjes die er zijn. Beleef de lente met je camera. Daarvoor bezoeken we een tuin, of boomgaard en fotograferen we wat ons boeit.


Mijn ervaring leerde me dat creativiteit vaak gekoppeld wordt aan denken. Het wordt dan bijna werken en je denkt dat talent nodig hebt voor creativiteit. Niets is minder waar. Het is de manier waarop creativiteit in mijn ogen afgeleerd wordt. Als jouw creativiteit ook in de tijd ontwikkeld is via denken, is er gewoon een weg terug. Van denken naar voelen, we voelen en bedenken dan hoe we de foto kunnen maken.

Daarvoor heb ik tips en tops.
Je leert in een kleine groep de theorie van fotografie praktisch te vertalen tot krachtige sfeervolle macro foto's, daarvoor trekken we heerlijk de natuur in. Ik help je graag op weg om jouw creativiteit tot bloei te laten komen. Je kunt in een workshop mee met een spiegelreflex of systeemcamera met macrolens of telelens. Twijfel je, neem gerust contact op.

Workshop het ontluiken van de bloesem

Selecteer de goede datum!
Binnen 24 uur ontvang je een ontvangstbevestiging per mail.

€ 79,00

  • Beschikbaar
  • Vrijdag 3-4-2020 van 13.00 tot 17.00 = Nog 3 plaatsen
  • Zaterdag 4-4-2020 van 13.00 tot 17.00 = VOL

Je ontvangt daarnaast tips en tops. Je leert praktisch om te gaan met de belichtingsdriehoek en je compositie te bepalen en indien nodig te verbeteren. Je kunt mee als beginner en gevorderde. Elke deelnemer wordt op niveau begeleid en geholpen. Een macrolens met een spiegelreflexcamera of systeemcamera is gewenst.
In alle andere situaties neem je even contact op over de mogelijkheden.

 
De workshop gaat door bij 3 deelnemers en uiteraard als de weersomstandigheden het toelaten. Er gaan in bijzondere gevallen uiterlijk 5 deelnemers mee. LET OP twee dagen vooraf aan de workshop ontvang je een herinneringsmail met daarin de bijzonderheden omtrent de workshop.
Lees ook op de voorpagina (home) de voorwaarden.Ontluiken van de lente en dubbel belicht

Selecteer de goede datum!

€ 79,00

  • Beschikbaar
  • Zaterdag 11-4-2020 van 13.00 tot 17.00 uur = Nog 2 plaatsen

Je ontvangt daarnaast tips en tops en het fenomeen Dubbele belichting. Je leert praktisch om te gaan met de belichtingsdriehoek en je compositie te bepalen en indien nodig te verbeteren. Je onderzoekt de mogelijkheden wanneer het je foto versterkt en juist niet. Je kunt mee als gevorderde fotograaf. Elke deelnemer wordt op niveau begeleid en geholpen. Een macrolens is gewenst. In alle andere situaties neem even contact op over de mogelijkheden.

 
De workshop gaat door bij 3 deelnemers en uiteraard als de weersomstandigheden het toelaten. Er gaan uiterlijk 5 deelnemers mee. LET OP  twee dagen vooraf aan de workshop ontvang je een herinneringsmail met daarin de bijzonderheden omtrent de workshop. Lees ook op de voorpagina (home) de voorwaarden.