Creativiteit voorop.......

Ieder mens is creatief. Ook jij bent dat, al denk jij er mogelijk zelf anders over. De workshops zitten barstensvol om jouw creatief potentieel te stimuleren waarmee jij je geest kunt verruimen en soepeler leert denken over zoals ze zeggen de moeilijke materie van fotografie. Alle workshops bevat gekke, leuke en inspirerende oefeningen waarmee jij een soepele denker en een durvende doener gaat worden voor verrassende foto's.

Delen

Ontdek in een workshop dat er een andere waarneembare wereld te zien is en dat je deze aan kunt raken met je camera. Kijk eens naar mijn portfolio. Wil jij op ontdekking gaan om dit ook te leren dan kan dat in de leuke beschreven workshops hieronder. Als je wilt beginnen of als je expert wilt worden. In een groep of individueel, in een workshop of cursus. De groepen zijn klein voor persoonlijke aandacht want jij komt met een doel en ambitie voor je foto's. Ik ben er helemaal voor jou met mijn opgedane kennis van en passie voor fotografie. In de workshops stemmen we af op jouw behoefte, kennis en jouw vragen. Ik help je bijvoorbeeld met de volgende vraagstukken.

  • De belichtingsdriehoek in de praktijk
  • Je camera en objectief beter doorgronden zodat je deze kennis in kunt zetten in de praktijk
  • Beeldaspecten als kleur, licht, ruimte  leren te herkennen en de ordening praktisch toe te passen. Kortom compositie!
  • Methodes om jouw creativiteit aan te wakkeren en fotograferen vanuit je intuïtie
  • Over de natuur zodat je leert om je er bewuster van te zijn en er bewust mee om te gaan
  • Je eigen Mindset en hoe die zich verhoudt tot fotograferen. Best kans dat je dat zelf niet in de gaten hebt wat er mis gaat.

Wat heb je nodig?

  • Een spiegelreflexcamera of systeemcamera met macro- lens of telelens, een bridge camera
  • De handleiding van je camera
  • Goede, warme kleding die nat en vies mag worden
  • Voor macrofotografie een macro-lens of telelens

Twijfel je of je mee kunt, neem contact op! In de workshop ontvang je de behandelde theorie zodat je het nog eens rustig na kunt lezen. De workshops gaan door als er drie deelnemers meegaan er kunnen er echt maximaal vijf mee. Meld je aan ook al is hij vol.... Je komt op de reserve lijst. Bij drie reserve kandidaten kan er een nieuwe workshop gepland worden.
Wist je dat een workshop ook in jouw omgeving georganiseerd kan worden? Voor deze workshop op jouw locatie moeten er vier deelnemers definitief ingeschreven worden. Dan wordt de datum in samenspraak gepland. Mail voor de overige voorwaarden!

Lees zeker de algemene voorwaarden onder aan de pagina.
We nemen in elke workshop in de natuur kennis van de code voor natuurfotografie.


De basis

                                                                                               Beginnen met fotograferen.....Abstract

Liefhebbers opgelet.....

Paddenstoelen

Het rijk der schimmels.....


lensbaby

Focus op soft....

expert cursus

Word ook macro-expert.....

VIP-traject

Liever anders.....