als je naast de theorie, praktisch inzicht krijgt........

Leer sfeervol fotograferen en ontdek in een workshop ook dat er een andere waarneembare wereld te zien is en dat je deze aan kunt raken met je camera. Hoe dan? Dat zit in verschillende zaken. En ik help je op weg. Wil jij ook op ontdekking gaan met jouw camera? Dan is een praktijkworkshop ideaal.
De groepen waarin jij een workshop volgt zijn klein voor genoeg persoonlijke aandacht, want jij komt met een doel en ambitie voor je foto's. Ik ben er dan helemaal voor jou met mijn opgedane kennis van en passie voor fotografie. In de workshops stemmen we af op jouw behoefte, kennis en jouw vragen.
Twijfel je of je mee kunt, neem contact op! Bekijk per workshop welke vaardigheden die je nodig hebt. Lees zeker de algemene voorwaarden onder aan de pagina!


alle workshops op een rij


Macrofotografie in de winter
In vuur en vlam raken voor mossen? Er ontstaat een geheel andere kijk op mos, als je het door je lens bekijkt. Mossen zijn ronduit charmant op de foto. Ontdek de onderwerpen in de winter.


Macrofotografie in het voorjaar
De eerste voorjaarsbloeiers laten hun frisse groene neuzen weer zien. ... Voorjaarsbloeiers fotograferen met de macrolens geeft extra charme aan je macrofoto's. Ontdek alle voorjaarsbloeiers


Macrofotografie en het ontluiken van de lente
Alle bloemen vormen hun bloesem. Bloesem van een boom duid echt het voorjaar aan. Bloesem nodigt uit en het is heerlijk om met meer sfeer te fotograferen. Ontdek wat je allemaal kunt met je camera


Macrofotografie in april
De eerste voorjaarsvlinders vliegen. Het macroseizoen is echt geopend met deze soort. Zou jij die voorjaarsvlinders willen fotograferen? Ontdek dat mooie vlindertje in april.


Macrofotografie in de zomer
Wat een prachtig seizoen voor macrofotografie. De tijd voor Juffers libellen, en andere insecten mooie te fotograferen. We struinen en speuren vandaag en ontdek de onderwerpen in de zomer.


Macrofotografie en weidebeekjes
De weidebeekjes zijn speciaal en de mooiste en grootste juffer die er is. Die moet je echt een keer gefotografeerd hebben. Ontdek de leefwereld van deze bijzondere juffer.


Macro in de zomer op de heide
In de zomer op de heide vind je maar genoeg onderwerpen om te fotograferen.
het is een echt macroparadijs ..... Op de heide vind je bijzondere soorten.
Ontdek het bijzonder vlindertje wat op de heide leeft.


Macrofotografie en bloemen
Bloemen doen ook iets met mensen. Wat als jij ze sfeervol leert fotograferen.

Met de macrolens zet jij ze in een heel ander daglicht. Ontdek jouw camera beter en weet wat je er mee kunt bereiken.


Macrofotografie en bandheidelibellen
Deze prachtige soort komt niet voor in west Brabant. We gaan daarvoor ook naar het oosten om deze soort mat de macrolens vast te leggen. Ontdek hoe fraai deze soort libellen is.


Macrofotografie in het bos
Het bos in om deze tijd staat garant voor mooie taferelen op de grond. Paddenstoelen fotograferen prikkelt de verbeelding.


Macrofotografie en bladeren
Houd jij van abstract dan is het feest in de herfst met de mooiste bladeren die er zijn. De macrolens, bladeren en zon zorgen voor vurige sferen in je foto's.
Ontdek welke sferen jij kunt maken.


Macrofotografie en abstractie
Abstracte fotografie geeft een inkijkje in de verbeelding van de fotograaf. Het zorgt voor nieuwe uitdagingen en een frisse nieuw kijk op onderwerpen. Ontdek een andere kijk op abstractie.


ontwikkel jezelf

Start in januari

expert cursus

Word ook macro-expert.....

VIP-traject

Liever anders.....