beginnen doe je hier......

Het is geweldig leuk om goede foto's te leren maken, maar vaak is het begin wat teleurstellend. Dat heeft niets te maken met de camera die je hebt, maar dat je zult moet ontdekken wat je camera en je onderwerp te bieden heeft en jij het er vervolgens uit haalt.

Als fotografiecoach help ik jou op weg. Ja ik ken die beginnersproblemen ook. Je camera doet het vaak goed maar ook vaak niet. Je hebt namelijk pas echt invloed op je foto's als je leert om op de manuele stand te fotograferen.

Je leert het in de theorie samen met de praktijk in een workshop. Theorie met koffie/thee en koek op locatie om daarna heerlijk buiten met elkaar te gaan oefenen.

Je kunt meedoen met een bridge, compact of spiegelreflexcamera. Het meenemen van je gebruiksaanwijzing is prettig.Wat vonden de deelnemers

"Ik heb geleerd hoe ik mooiere composities kan maken en hoe ik de camera kan scherpstellen. Ik had van te voren niet echte verwachtingen omdat ik weinig ervaring had met fotograferen. Ik heb ook vooral geleerd hoe leuk fotograferen is! Ik vond het een hele leuke middag en je enthousiasme voor fotograferen is aanstekelijk."
Kim uit Volendam

"Half jaartje geleden een nieuwe camera gekocht, dacht dat gaat wel lukken. Maar viel toch beetje tegen, er zit zoveel op. Tot ik de foto`s van Anita zag, en dacht dat wil ik ook graag leren. Ben met haar mee geweest voor een workshop paddenstoelen in het bos. Met een heel klein groepje gingen we op pad. Anita gaf hele goede en duidelijke uitleg over de camera en waar op te letten. Heb in die ochtend veel geleerd en gelachen, en had prachtige foto`s. Kreeg na de les nog wat duidelijke uitleg op papier om na te lezen, en mag altijd met vragen nog komen. Anita heeft zoveel passie voor fotograferen, dat ze iedereen enthousiast krijgt. Ben blij dat ik de stap gemaakt heb om te beginnen, dankjewel Anita"
Jozien Helmink Bartelen uit Oud Gastel

"Ik vond een geweldige workshop, heb er toch al wat gedaan, maar de benadering van jou Anita, vond ik fantastisch. Echt iedere keer een rondje doen langs de personen en vragen waar ze mee zitten. Bovendien ben je een gezellig en open persoon, het was alsof ik je al jaren kende. Mijn complimenten."
Jacqueline van Overveld uit Roosendaal

Het fundament is om je gereedschap te kennen. We gaan op zoek naar de informatie die jij nodig hebt om manueel te fotograferen. Je gaat kennis maken met fotografie in alle facetten. Je leert hoe om te gaan met de belichtingsdriehoek, het maken van een goede compositie en je leert het principe van licht en kleur voor je foto's.

Er is zoveel te leren om te zorgen dat de theorie blijft hangen brengen we direct alles in de praktijk, we maken daarvoor een wandeling door de natuur. Heb je zin om te leren en jezelf te ontwikkelen. Geef je op voor de basisworkshop. Je ontvangt de theorie zodat je direct thuis verder kunt met oefenen

De volgende data staan op stapel

Zaterdag 2 november 2019 van 8.00 tot 12.00 = Nog 1 plaats

Plaats: Opperstraat 23 Oud Gastel
Geef je op en doe mee!


Ontvang instap korting

Workshop Basis, vermeld de juiste datum!

€ 65,00

  • Beschikbaar

Delen

Cursus locatie Fotografie met zorg
Opperstraat 23
4751TE Oud Gastel
06-46236855