Maar begin eerst om je digitale camera te ontdekken.....

Het is geweldig leuk om goede foto's te leren maken, maar vaak is het begin wat teleurstellend. Dat heeft niets te maken met de camera die je hebt, maar dat je zult moet ontdekken wat jouw digitale camera en het onderwerp te bieden heeft en hoe jij dat er vervolgens uit haalt.

Als fotografiedocent en coach help ik jou op weg. Ja ik ken die beginnersproblemen ook. Je camera doet het vaak goed maar ook vaak niet. Je hebt namelijk pas echt invloed op je foto's als je leert om op de manuele stand te fotograferen.

Je leert het in de theorie samen met de praktijk in een workshop. Theorie met koffie/thee en koek op locatie om daarna heerlijk buiten even met elkaar te gaan oefenen.Wat vonden de deelnemers

"Super duidelijk,
Lekker basic,
Veel opgestoken,
Niet te technisch,
Fijne sfeer,
Ik ben verkocht!"
Magaret uit Oud Gastel

 

"Dank je wel Anita ,voor de geweldige workshop. Het was een hele leuke groep, heel gezellig. Maar wel veel geleerd. Zal zeker nog meer workshops volgen, zeer goede uitleg."
Dymphy de Jong uit Oud Gastel

"Half jaartje geleden een nieuwe camera gekocht, dacht dat gaat wel lukken. Maar viel toch beetje tegen, er zit zoveel op. Tot ik de foto`s van Anita zag, en dacht dat wil ik ook graag leren. Ben met haar mee geweest voor een workshop paddenstoelen in het bos. Met een heel klein groepje gingen we op pad. Anita gaf hele goede en duidelijke uitleg over de camera en waar op te letten. Heb in die ochtend veel geleerd en gelachen, en had prachtige foto`s. Kreeg na de les nog wat duidelijke uitleg op papier om na te lezen, en mag altijd met vragen nog komen. Anita heeft zoveel passie voor fotograferen, dat ze iedereen enthousiast krijgt. Ben blij dat ik de stap gemaakt heb om te beginnen, dankjewel Anita"
Jozien Helmink Bartelen uit Oud Gastel

"Ik vond het leerzaam en gezellig, er werd goed ingespeeld op de individuele vragen.
Voor herhaling vatbaar. Ik heb echt nieuwe knopjes leren kennen op mijn camera. Ik wist niet waar ze voor waren."
Regina uit Oudenbosch

"Ik heb geleerd hoe ik mooiere composities kan maken en hoe ik de camera kan scherpstellen. Ik had van te voren niet echte verwachtingen omdat ik weinig ervaring had met fotograferen. Ik heb ook vooral geleerd hoe leuk fotograferen is! Ik vond het een hele leuke middag en je enthousiasme voor fotograferen is aanstekelijk."
Kim uit VolendamHet fundament is om je gereedschap te kennen. We gaan op zoek naar de informatie die jij nodig hebt om manueel te fotograferen. Je gaat kennis maken met fotografie in alle facetten. Je leert hoe om te gaan met de belichtingsdriehoek, het maken van een goede compositie en je leert het principe van licht voor je foto's.

Er is zoveel te leren om te zorgen dat de theorie blijft hangen brengen we direct alles in de praktijk, we gaan daarvoor naar buiten als het weer het toelaat.
Heb je zin om te leren en jezelf te ontwikkelen. Geef je op voor de basisworkshop. Je ontvangt bij de workshop de theorie zodat je direct thuis verder kunt gaan met oefenen.

De volgende datum is op....

Zaterdag 25 april 2020 van 13.00 tot 17.00 = Nog 2 plaatsen

Plaats: Opperstraat 23 Oud Gastel
Geef je op en doe mee!

Je kunt meedoen met een bridge, compact of spiegelreflexcamera. Het meenemen van je gebruiksaanwijzing is gewenst.


Ontvang instap korting

Workshop Basis, vermeld de juiste datum!

€ 65,00

  • Beschikbaar

Delen

Cursus locatie Fotografie met zorg
Opperstraat 23
4751TE Oud Gastel
06-46236855