Als je in jezelf investeert.......

De weekenden van Anita zitten al vol met allerlei leuke workshops..... het Vip traject is daarom alleen te boeken door de week!

Het gezegde One size does NOT fit all klopt voor sommige mensen ook in de fotografie.
Het VIP traject is individueel en helpt jou dan verder, waarin ik je help als fotografiecoach. In een gesprek onderzoeken we wat dan precies!

Samen onderzoeken we de kennis die je hebt en wat je mist om verder te komen. Zo bepalen we het doel van het traject en de vorm waarin jij wilt leren. De Begeleiding is persoonlijk, intensief en sterk gericht op praktische toepassing. Inhoudelijke kennis wordt direct gekoppeld aan het verwerven en verbeteren van jouw fotografische vaardigheden.

Denk aan meer kennis over jouw camera, wat zijn dan zijn mogelijkheden. Hoe ga je praktisch om met de techniek en leer je de elementen hoe je een sterke goede foto kunt maken. Hoe je foto's kunt maken die de juiste sfeer hebben en welke elementen je daarvoor kunt gebruiken. De theorie ontvang je nadien in een mooie documentatiemap.

Daarnaast zal er een beroep gedaan worden op je eigen creativitiet. Creativiteit wat staat voor het zoeken van oplossingen en het zorgen voor de juiste mindset om zorgvuldig je foto's te leren maken. Je leert te werken met je intuïtie en hoe je die kunt gebruiken in je fotografie.

Goed leren fotograferen is niet in een les te vatten. Maar heb jij de juiste mindset om vooruit te willen komen dan maak je stappen om op weg te gaan naar jouw eigen stijl en iedere foto een eigen unieke uitstraling krijgt. Na elke traject zullen we samen evalueren en bekijken waar je op dat moment staat aan de hand van de foto's die je op dat moment maakt.

De prijs voor VIP begeleiding bedraagt 269,- euro per persoon en duurt gewoonlijk vier uur. Bij deelname van twee personen zijn de kosten 159,- euro per persoon. Voor begeleiding op locatie wordt een kilometervergoeding van 0,19 per kilometer gehanteerd.

Wat heb je minimaal nodig om deze VIP begeleiding te volgen:

  • Een camera met handmatige bediening, een bridgecamera, een spiegelreflexcamera of systeemcamera
  • Een telelens, groothoek- of macro-lens. Wil jij een macro-lens of lensbaby uitproberen en heb je een Nikon camera dan is dat ook een van de mogelijkheden.
  • De handleiding van je camera

Maak contact om een samen onder het genot van een kop koffie het doel van jouw VIP begeleiding af te stemmen.

Delen

Neem contact op voor een intake

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Lees ook vooraf de voorwaarden onder aan de pagina