als je liefde voor de fotografie en natuur ontdekt...

Professioneel en ervaren fotograaf. Getrouwd, drie prachtige kinderen en wonend in Oud Gastel.
Gek op creëren, creativiteit en fotografie uiteraard.
Eerlijk en gedreven, vol met idealen met met een behoorlijke dosis empathie. Om te ontspannen vind ik het heerlijk om de "natuur" te vertoeven met mijn camera. Het is de kunst goed te kijken en mezelf te blijven ontwikkelen.
In mijn foto's verbind ik techniek, invloeden uit kunst en mijn liefde voor natuur. Ik fotografeer graag sfeervol. Ik fotografeer passievol voor ondernemers en ben gek op verhalen vertellen.

Door de Corona tijd is mijn bedrijf fotografiecoaching stil komen te vallen. En heb me ernstig bedacht over de situatie in de wereld. Het maakte dat ik mijn fotografie carrière met workshops in de wilgen hing en me ging richten op iets waardevols voor onze natuur.

De natuur inspireert me enorm. Ook onze eigen natuur.
We zijn er namelijk letterlijk mee verbonden. Natuur werkt als een ‘vluchtheuvel’ voor de geest. Heerlijk om er te onthaasten en jezelf te resetten. Leuke omstandigheden is dat je de natuur ook leert te begrijpen, als je erin verblijft. Een klein beetje groen is vaak al verrassend en heeft invloed op mensen. Er is zoveel om je over te verwonderen.

Inmiddels ben ik wel overtuigd dat we zelf op moeten staan voor natuurbehoud. Want natuur wordt deze dagen beschermd met wetten en regels, en zelfs dat nog niet goed.
Of dit genoeg is betwijfel ik ten zeerste! Daarom kan ik me niet anders als in zetten voor wat me dierbaar is. Om de natuur in mijn omgeving ook te beschermen en te ontwikkelen. www.hetgastelslaag.nl


Ik voel me verbonden met mensen en het gebied waar ik woon. Mijn eigen passie vormde in dit geval het startpunt van mijn super leuke ondernemersreis. Ik begon aan iets en wist niet welke vormen dit aannam. Maar aan iets beginnen en het niet weten inspireert mij enorm. Ik werk ook graag samen met andere ondernemers. Het voedt mijn hoofd en hart. Om meer gevoel en verbondenheid met het gebied waar ik woon te krijgen heb ik me aangesloten bij Waterpoort samen met andere ondernemers die het gebied op de kaart willen zetten. www.waterpoortwerkt.nl
Zo werk ik samen om streekproducten op de kaart te zetten en maak samen met andere ondernemers Proef Streekproducten.  Een magazine met prachtige verhalen van producenten van streekproducten in onze regio.


Gek op ontdekken dus......Foto's, verhalen, muziek en kunst. De kunst is er voor mezelf om er de vaart erin te houden, mijn creativiteit  verder te ontwikkelen, anders te leren kijken, mezelf te stimuleren en steeds opnieuw inspiratie te vinden. Maar ook om mijn verhaal te vertellen over verbindingen in de huidige tijd. Er is niet een juiste manier, maar uit elke ontmoeting is wel iets te halen. Voor mij zijn empathie tonen, verbinden en samen te werken heilzaam. Met mijn kunst vertel ik de verhalen die vaak niet besproken worden.
 www.anitabosker.com

Een nieuwe bedrijf ontstond in mijn gedachten..... Natuurlijke producten voor een meer natuurlijke leefwijze om zo de natuur die ons zo waardevol is te behouden voor de toekomst..... Zo ontstond zuivere zeep.

Anita