als je liefde voor de fotografie en natuur ontdekt...

Professioneel en ervaren fotograaf.
Getrouwd, drie prachtige kinderen en wonend in Oud Gastel.

Gek op creëren, creativiteit en fotografie uiteraard.
Eerlijk en gedreven, vol met idealen met met een behoorlijke dosis empathie. Om te ontspannen vind ik het heerlijk om de "natuur" te vertoeven met mijn camera. Het is de kunst goed te kijken en mezelf te blijven ontwikkelen.
Ik volg mijn passie omdat ik niet anders kan en wil.

In mijn foto's verbind ik techniek, invloeden uit kunst en mijn liefde voor natuur. Ik fotografeer graag sfeervol. Ik leer dit ook graag aan anderen met enthousiasme. Naast mijn baan als fotograafcoach, fotograaf voor ondernemers ben ik werkzaam als kunstenaar en ZZP verpleegkundige.

In mijn workshops zoek ik altijd naar jou, naar wie jij bent. Want ieder deel van de creaties die je maakt zijn een deel van jezelf. En steeds is elke stap die je maakt perfect op dat moment.
De fotograaf in jou heeft altijd een beetje tijd nodig om te groeien. Weet dat ik je graag help en ondersteun om sfeervol te fotograferen en anders te gaan denken over fotografie.

               "Dank je Anita. Ik had geen betere leraar kunnen hebben.
                En dat op meerdere niveaus. Dank dat je bent wie je bent."
                Raina uit Amsterdam

De natuur inspireert me enorm. Ook onze eigen natuur.
We zijn er namelijk letterlijk mee verbonden. Natuur werkt als een ‘vluchtheuvel’ voor de geest. Heerlijk om er te onthaasten en jezelf te resetten. Leuke omstandigheden is dat je de natuur ook leert te begrijpen, als je erin verblijft. Een klein beetje groen is vaak al verrassend en heeft invloed op mensen. Er is zoveel om je over te verwonderen.

Mijn workshops spelen vooral af in de natuur. Natuur vind ik belangrijk. Inmiddels ben ik wel overtuigd dat we zelf op moeten staan voor natuurbehoud. Want natuur wordt deze dagen beschermd met wetten en regels, en zelfs dat nog niet goed.
Of dit genoeg is betwijfel ik ten zeerste! Daarom kan ik me niet anders als in zetten voor wat me dierbaar is. Om de natuur in mijn omgeving ook te beschermen en te ontwikkelen. www.hetgastelslaag.nl


Ik voel me verbonden met mensen en het gebied waar ik woon. Mijn eigen passie vormde in dit geval het startpunt van mijn super leuke ondernemersreis. Ik begon aan iets en wist niet welke vormen dit aannam. Maar aan iets beginnen en het niet weten inspireert mij enorm. Ik werk ook graag samen met andere ondernemers. Het voedt mijn hoofd en hart. Om meer gevoel en verbondenheid met het gebied waar ik woon te krijgen heb ik me aangesloten bij Waterpoort samen met andere ondernemers die het gebied op de kaart willen zetten. Zo ontdekte ik hoeveel prachtige verhalen er verscholen liggen in de gebieden. De verhalen van de gebieden zitten verweven in mijn workshops in de natuur.
Ik deel deze verhalen graag met jou. www.waterpoortwerkt.nl

Gek op ontdekken dus......Foto's, verhalen, muziek en kunst. De kunst is er voor mezelf om er de vaart erin te houden, mijn creativiteit  verder te ontwikkelen, anders te leren kijken, mezelf te stimuleren en steeds opnieuw inspiratie te vinden. Maar ook om mijn verhaal te vertellen over verbindingen in de huidige tijd. Er is niet een juiste manier, maar uit elke ontmoeting is wel iets te halen. Voor mij zijn empathie tonen, verbinden en samen te werken heilzaam. Met mijn kunst vertel ik de verhalen die vaak niet besproken worden.
 www.anitabosker.com

Ik kan natuurlijk nog veel  meer vertellen. Maar deze pagina draait om fotografie. Je hebt hier mogelijkheden ontdekken om jezelf te ontwikkelen en inspiratie te vinden. Je kunt zelf op pad gaan maar ook vlugger en je laten inspireren door anderen. Maar een ding weet ik zeker je moet dingen zien, horen voelen, ruiken en je brein blijven prikkelen. Dat is de manier om te ontwikkelen!

Anita

Volg me op mijn Facebook pagina