als je investeert in ontwikkelen....

Iedereen weet dat je leert met vallen en opstaan, en met fotografie is dat niet anders. Maar we leren alleen als we ook daadwerkelijk de foto's die je maakt onder de loep durft te nemen, en zelfs tijd durft te nemen om een foto te maken. De fotograaf die zichzelf op gezette tijden de tijd geeft om nieuwe kennis tot zich te nemen, zal merken dat je leert te ontwikkelen en dat zijn plezier en zelfvertrouwen in het fotograferen groeit. Anita organiseert bijeenkomsten om je te kunnen ontwikkelen. Deze avonden hebben elk hun eigen thema en zijn er korte inspirerende presentaties. Je ontvangt feedback op eerder gemaakte foto's en neem je steeds een huiswerk opdracht mee naar huis om zeker te zijn dat jij de theorie aan de praktijk gaat koppelen. Je kunt meedoen met je spiegelreflex, systeem of compact camera.

Hoe

Door samen te zijn met gelijkgestemden, waarin we steeds een nieuw onderwerp aansnijden ontwikkel jij je als fotograaf. Samen reflecteren of foto's, foto bekijken en aandachtig je foto's leren beoordelen. Zo ontstaan er nieuwe inzichten. Het verdiept en wakkert je creativiteit aan. 

Wanneer

Elke maand wordt een bijeenkomst van 19.30 tot 21.30 georganiseerd. Daarin wordt koffie/thee, water en wat lekkers geserveerd natuurlijk.

Dee eerste cursus is gestart op donderdag. De volgende start op woensdag! Informeer voor de datums als je meer wilt weten.

Opgeven

Belangstellende kunnen zich opgeven via de mail. Alle belangstellende kunnen zich opgeven na de mailing. Er is plaats voor 6 tot 10 fotografen per avond.
Zijn er teveel dan wordt er een 2de bijeenkomst ingepland of wordt er uitgeweken naar een grotere zaal.
Wil jij uitgenodigd worden vul dan hieronder het contactformulier in!


 

Per bijeenkomst betaal je € 15,00  Dit is inclusief btw, koffie/thee/water en koek en begeleiding door fotograaf Anita Bosker  .
(Koop je een 10-strippenkaart dan ontvang je korting en zijn de kosten per keer € 12,50).
Stuur je een mail dan ontvang je een link dan ontvang je een bevestigingsmail met daarin ook een link voor je betaling. Een factuur kun je ontvangen op verzoek.

De donderdag is al vol! De eerst volgende ontwikkelavond start op 25 maart 2020.
Elke laatste woensdag van de maand. Meld je aan als je mee wilt doen.

Jij wilt geïnformeerd worden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Adres


Mogelijk ook interessant voor jou.....

online leren

workshop macro

De Macro Award