duurzaam online leren.....

Lid worden van de online classroom betekent dat je in staat bent te leren wat jouw interesseert, op een tijd en plaats die het beste uit komt voor jou. Het betreft hier kennis over de theorie, compositieleer werken met sferen, maar ook verdieping in fotografie en dat allemaal online in een groep op Facebook.

In de online classroom word je in de gelegenheid gesteld om filmpjes, blogjes, vlogjes, artikelen of opdrachten te volgen en coaching te ontvangen die jouw kennis over fotografie verhogen. Je kunt dagelijks een foto plaatsen waarop je feedback ontvangt om verbeterpunten aan te duiden. Elke week is er er een nieuwe artikel te vinden, waarmee de leervragen van verschillende leerlingen beantwoord worden.

Anita is er voor individuele opdrachten als dat nodig, om vragen te beantwoorden en tips en tops te geven vaak aanwezig in de groep.
Als lid kun je zelf invloed hebben op je leergang, waardoor het maatwerk wordt en maar anderen direct mee kunnen leren. Het biedt gemak, flexibiliteit en inspiratie! Gewoon een stok achter de deur om vaker met fotografie bezig te zijn. Want het is nu eenmaal zo dat alles wat je aandacht geeft groeit.

Wat zit er in voor jou?

Je wordt lid van Facebook in de Online Classroom waar je
al je vragen kunt stellen over fotografie om jouw
skills te verbeteren en meer te leren over fotografie

Je ontvangt 10% Korting op een praktijkworkshops van
Fotografie Anita Bosker zolang je lidmaatschap loopt.


Je profiteert van speciale acties en kortingen van partners van Fotografie Anita Bosker. Dit kunnen bijvoorbeeld ondernemers
zijn voor fotoproducten, maar ook leuke acties van andere ondernemers in haar regio.

Jaarlijks zal er exclusief tegen een speciaal tarief voor
leden van de online classroom een clubdag georganiseerd
worden in de vorm van een fotouitstap of event.

Up coming event:  Datum volgt gauw.


Contributie

Je bent al lid voor € 13,95 per maand. Het minimaal lidmaatschap is 1 jaar en je doet je betaling per jaar.
Je wordt toegevoegd aan de online classroom als je factuur voldaan is. Een maand voordat je lidmaatschap eindigt ontvang je een mail met de vraag of je lid wilt blijven van de online classroom en bij een Ja wordt je lidmaatschap voortgezet.

Delen

Lidmaatschap online classroom

€ 167,40

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen