Voorbij de verbeelding.....

Wil jij jouw fotografie verbreden. Dat kan bijvoorbeeld met abstract fotograferen. Het zoeken naar andere manieren om iets weer te geven
is leuk en verrassend. Abstracte fotografie is experimenteel, conceptueel, een middel om iets wat je ziet, visueel weer te geven, maar vooral leuk!
Abstracte fotografie leert je te letten op lijnen en vormen. Je ontwikkeld perspectief en oog voor compositie.


Mijn ervaring leerde me dat creativiteit vaak gekoppeld wordt aan denken. Het wordt dan bijna werken en je denkt dat talent nodig hebt voor creativiteit. Niets is minder waar. Het is de manier waarop creativiteit in mijn ogen afgeleerd wordt. Als jouw creativiteit ook in de tijd ontwikkeld is via denken, is er gewoon een weg terug. Van denken naar voelen, we voelen en bedenken dan hoe we de foto kunnen maken.

Je ontdekt meer met elkaar als alleen. Je leert in een kleine groep de theorie van fotografie praktisch te vertalen tot krachtige sfeervolle macro foto's, daarvoor trekken we heerlijk de natuur in. Ik help je graag op weg om jouw creativiteit tot bloei te laten komen. Je kunt in een workshop mee met een spiegelreflex of systeemcamera met macrolens of telelens. Twijfel je, neem gerust contact op.

 

Workshop abstract

Selecteer de goede datum!

€ 79,00

  • Beschikbaar
  • Zaterdag 15-2-2020 van 13.00 tot 17.00 = Nog 4 plaatsen
  • Zaterdag 18-4-2020 van 13.00 tot 17.00 = Nog 4 plaatsen

Je leert in de workshops praktisch om te gaan met de belichtingsdriehoek en je compositie te bepalen en indien nodig te verbeteren. Je kunt mee als beginner en gevorderde. Elke deelnemer wordt op niveau begeleid en geholpen. Een macrolens is gewenst, een telelens mag. In alle andere situaties neem even contact op over de mogelijkheden.

 
De workshop gaat door bij 3 deelnemers en uiteraard als de weersomstandigheden het toelaten. Er gaan uiterlijk 5 deelnemers mee. LET OP  twee dagen vooraf aan de workshop ontvang je een herinneringsmail met daarin de bijzonderheden omtrent de workshop. Lees ook op de voorpagina (home) de voorwaarden.