Ontwikkel jezelf in creatieve workshops Macrofotografie in de natuur.                            Alle workshops vinden plaats in Noord-Brabant

 

 

Is macrofotografie je juist ontdekte passie? Maar wil je meer sfeer en creatiever leren fotograferen? Ontdek dan in een creatieve workshop ook dat er een andere onwaarneembare wereld te zien is en dat je deze aan kunt raken met je camera. 

Je camera kijkt immers anders als wij. Wil jij leren hoe je camera het ziet? Doe dan mee! Je leert in kleine groepen, de theorie van macrofotografie praktisch te vertalen tot krachtige sfeervolle macro foto's, daarvoor trekken we heerlijk de natuur in. 

 


Dan zijn de creatieve macroworkshops iets voor jou.  Want jij komt met een doel en ik heb een ambitie om andere zoveel mogelijk te leren over fotografie. In de workshops stemmen we af op jouw behoefte, kennis en jouw vragen en het creatief fotograferen en struinen we in een gebied. We fotograferen een thema en alles wat jouw raakt en boeit in de natuur. Als je struint zie je meer!

De workshops zijn natuurfotografie workshops in de provincie Noord-Brabant. Je ontvangt de informatie die je nodig hebt voor de workshop 2 dagen voor aanvang via de mail. Neem contact op als je nu wat meer wilt weten! Mocht een workshop volgeboekt zijn dan kun je gewoon opgeven. Zodra er een plekje vrij komt wordt jij als eerste benaderd. Zodra er meer aanmeldingen zijn wordt er een tweede workshop ingepland met de deelnemers.

alle workshops macrofotografie op een rij


Macrofotografie in februari
In vuur en vlam raken voor mossen? Er ontstaat een geheel andere kijk op mos, als je het door je lens bekijkt. Mossen zijn ronduit charmant op de foto. Ontdek de macro onderwerpen in de winter.


Macrofotografie in februari en maart
De eerste voorjaarsbloeiers laten hun frisse groene neuzen weer zien. ... Voorjaarsbloeiers fotograferen met de macrolens geeft extra charme aan je macrofoto's.  o.a. Workshops dubbele belichting en highkey


Macrofotografie en het ontluiken van de lente
Alle bloemen vormen hun bloesem. Bloesem van een boom duid echt het voorjaar aan. Bloesem nodigt uit en het is heerlijk om met meer sfeer te fotograferen. o.a. Workshops dubbele belichting en highkey


Macrofotografie in april
De eerste voorjaarsvlinders vliegen. Het macroseizoen is echt geopend met deze soort. Zou jij die voorjaarsvlinders willen fotograferen? Ontdek dat mooie vlindertje in april in de macroworkshops.


Macrofotografie in de zomer
Wat een prachtig seizoen voor macrofotografie. De tijd voor Juffers libellen, en andere insecten mooie te fotograferen. We struinen en speuren vandaag en ontdek de onderwerpen in de zomer in de macroworkshops.


Macrofotografie en weidebeekjes
De weidebeekjes zijn speciaal en de mooiste en grootste juffer die er is. Die moet je echt een keer gefotografeerd hebben. Ontdek de leefwereld van deze bijzondere juffer in de macroworkshops. ( Telelens en macrolens)


Macro in de zomer op de heide
In de zomer op de heide vind je maar genoeg onderwerpen om te fotograferen.
het is een echt macroparadijs ..... Op de heide vind je bijzondere soorten.
Ontdek het bijzonder vlindertje wat op de heide leeft in de macrofotografie workshops.


Macrofotografie en bloemen
Bloemen doen ook iets met mensen. Wat als jij ze sfeervol leert fotograferen.

Met de macrolens zet jij ze in een heel ander daglicht. Ontdek jouw camera beter en weet wat je er mee kunt bereiken in de macrofotografie workshops.


Macrofotografie en bandheidelibellen
Deze prachtige soort komt niet voor in west Brabant. We gaan daarvoor ook naar het oosten om deze soort mat de macrolens vast te leggen. Ontdek hoe fraai deze soort libellen in de macrofotografie workshops.


Macrofotografie in het bos
Het bos in om deze tijd staat garant voor mooie taferelen op de grond. Paddenstoelen fotograferen prikkelt de verbeelding. o.a tegenlicht, higkey en low key in sommige workshops.


Macrofotografie en bladeren
Houd jij van abstract dan is het feest in de herfst met de mooiste bladeren die er zijn. De macrolens, bladeren en zon zorgen voor vurige sferen in je foto's.
Ontdek welke sferen jij kunt maken met abstractie en bladeren.


Macrofotografie en abstractie
Abstracte fotografie geeft een inkijkje in de verbeelding van de fotograaf. Het zorgt voor nieuwe uitdagingen en een frisse nieuw kijk op onderwerpen. Ontdek een andere kijk op abstractie.


ontwikkel jezelf

Start in januari = Een avond is al VOL

Masterclass MACRO

Word ook expert zoals een PRO

VIP-traject

Liever anders.....