macrofotografie in de winter......

Macro fotografie in de winter heeft charme. Op de heide vind je juist dan allerlei moois. Als je geluk hebt met het weer, dan is er sneeuw en zon. Door de macrolens ontstaat er een mooie bijzondere wereld. Deze workshop gaan we speciaal op zoek naar het ruig haarmos. 


Mijn ervaring leerde me dat creativiteit vaak gekoppeld wordt aan denken. Het wordt dan bijna werken en je denkt dat talent nodig hebt voor creativiteit. Niets is minder waar. Het is de manier waarop creativiteit in mijn ogen afgeleerd wordt. Als jouw creativiteit ook in de tijd ontwikkeld is via denken, is er gewoon een weg terug. Van denken naar voelen, we voelen en bedenken dan hoe we de foto kunnen maken.

Je leert in een kleine groep de theorie van fotografie praktisch te vertalen tot krachtige sfeervolle macro foto's, daarvoor trekken we heerlijk de natuur in.  Zo inspireren we elkaar en wordt je geholpen om je creativiteit tot bloei te brengen. Je kunt mee in een workshop met een spiegelreflex of systeemcamera met macrolens of telelens. Twijfel je, neem gerust contact op.

 

Macrofotografie in de winter

Selecteer de juiste datum!

€ 79,00

  • Beschikbaar
  • Vrijdag 21-2-2020 van 8.00 tot 12.00 = Nog 3 plaatsen
  • Zaterdag 22-2-2020 van 8.00 tot 12.00 = Nog 4 plaatsen

Je leert praktisch om te gaan met de belichtingsdriehoek, je compositie te bepalen en te verbeteren. Je kunt mee als beginner en meer gevorderde. Elke deelnemer wordt op eigen niveau begeleid en geholpen. Een macrolens is gewenst. In alle andere situaties neem even contact op over de mogelijkheden.

 
De workshop gaat door bij 3 deelnemers en uiteraard als de weersomstandigheden het toelaten. Er gaan uiterlijk 5 deelnemers mee. LET OP twee dagen vooraf aan de workshop ontvang je een herinneringsmail met daarin de bijzonderheden over deze workshop. Lees ook op de voorpagina (home) de voorwaarden.


Wil je meer verdieping dan is cursus de je eigen stijl mogelijk iets voor jou.....