Vertel het verhaal met beelden.......

Jouw missie, visie en kernwaarden zijn belangrijk om te laten zien waar u een bedrijf of zorginstelling voor staat. Foto's moeten daarnaast ook passen bij de huisstijl. Een mooie unieke foto spreekt zoveel meer voor de merkwaarde van een bedrijf of instelling. Goede en echte foto's van je bedrijf of een instelling stralen vertrouwen uit en laten een beter indruk achter als een gewone stock afbeelding.
Een foto moet in een een oogopslag kunnen vertellen waarom een klant bij jou zou moeten zijn! 

Met de achtergrond als verpleegkundige ga ik geduldig op zoek naar de verhalen van mensen en waar ze goed in zijn.
Dat zijn mensen op hun mooist. Fris, puur en natuurlijk, spontaan dat moeten de foto's zijn. Beelden die geschikt zijn voor je website, brochure, flyer, persbericht of bijvoorbeeld productfotografie! Graag breng ik jouw bedrijf in beeld. Vooraf word de opdracht besproken en uitgewerkt in een plan. Fotografie met zorg hanteert hiervoor een uurprijs van 50,- euro exclusief btw.

Een totaal pakket aan voor uw bedrijf of instelling wat bestaat uit;

 • Ongeveer 8-12 Professionele foto's
 • Professionele beeldbewerking
 • Kant en klare beelden binnen 72 uur
 • Volledige beeldrechten
 • Rekening houdend met de nieuwe wet AVG
 • 100 % tevredenheidsgarantie

  Mail onder aan de pagina om een afspraak te maken.

  Opdrachtgevers


Natuurbeelden voor positieve prikkels

Natuurbeelden hebben positieve effecten op de emotionele beleving van bewoners met dementie. Het is wetenschappelijk bewezen en in de praktijk gebleken. Het kijken naar natuur vermindert angst en onrust, dit geld voor natuurfilms en foto's. Natuurbeelden roepen positieve herinneringen op. Voor mensen met dementie is de leefomgeving van belang, met soms meer en soms minder prikkels.
Foto's van natuur kunnen daarbij helpen, als rustpunt of juist een foto voor een beleefplekken voor de juiste stimulans.

 

Je kunt dan denken aan alle voorkomende afbeeldingen die gebaseerd zijn op natuurkunst, denk hierbij aan (stromend) water, bloemenvelden, bosrijke omgevingen of ongevaarlijke dieren. Ook afbeeldingen van vriendelijke of lachende gezichten kunnen stress verlagend werken. Het kunnen ook kenmerkende foto's zijn uit de directe omgeving en daarmee herkenbaar voor de bewoners.

Heb je ideeën of wil je ideeën bespreken? Mail onder aan de pagina voor een gesprek voor beelden aan JOUW muren!Zelfstandige Verpleegkundige in de zorg

Oprecht zorgen en van betekenis willen zijn met een open mind. De professional die graag de zorg afstemt op wat mogelijk is en alles bekijkt vanuit de cliënt, waarbij familie belangrijk is. Eigen regie en kwaliteit van bestaan, heeft voorrang. De juiste skills en vaardigheden voor goede zorg is daarbij een voorwaarde.

Ik ben beschikbaar voor;

 • Ouderenzorg
 • Gehandicaptenzorg
 • Specialistische zorg
 • Palliatieve zorg
 • Thuiszorg

Heeft u een zorgvraag, of juist iets specifieks? Neem contact met mij op!

Mijn registratie kunt u checken
op geldigheid, via MijnKeurmerk.nl

Mijn BIG nummer:
89915766730Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Adres gegevens

Anita Bosker Fotografie met zorg

Opperstraat 23

4751TE Oud Gastel

Email: tr.bosker@home.nl

Telephone: 06-46236855