Ontdek de kracht van online leren in de classroom

Lid worden van de online classroom betekent dat je in staat bent te leren wat jouw interesseert, op een tijd en plaats die het beste uit komt voor jou. Het betreft hier kennis over de theorie, compositieleer werken met sferen, maar ook verdieping in fotografie en dat allemaal op een online.

In de online classroom word je in de gelegenheid gesteld om filmpjes, blogjes, vlogjes, artikelen of opdrachten te volgen en coaching te ontvangen die jouw kennis over fotografie verhogen. Je kunt dagelijks een foto plaatsen waarop je feedback ontvangt om verbeterpunten aan te duiden. Elke week is er er een nieuwe artikel te vinden, waarmee de leervragen van verschillende leerlingen beantwoord worden.

Anita is er voor individuele opdrachten als dat nodig, om vragen te beantwoorden en tips en tops te geven vaak aanwezig in de groep. Als lid kun je zelf invloed hebben op je leergang, waardoor Anita individueel aansluit bij jou, maar anderen direct mee kunnen leren. Je ervaart een constante stroom aan kennis. Het biedt gemak, flexibiliteit en inspiratie!
Gewoon een stok achter de deur om vaker en meer met fotografie bezig te zijn. Maandelijks is er een inspirerende opdracht waarin je uitgedaagd wordt om te groeien.

Wat zit er nog meer in voor jou?

Je wordt lid van Facebook in de Online Classroom waar je een eigen fotomap krijgt zodat jij je eigen leerproces kan volgen en al je vragen kunt stellen over fotografie om jouw skills te verbeteren

Je ontvangt 10% Korting op een praktijkworkshops van Fotografie Anita Bosker zolang je lidmaatschap loopt.


Je profiteert van speciale acties en kortingen van partners van Fotografie Anita Bosker. Dit kunnen bijvoorbeeld ondernemers zijn voor fotoproducten, maar ook leuke acties van andere ondernemers in haar regio.

Jaarlijks zal er exclusief tegen een speciaal tarief voor leden van de online classroom een clubdag georganiseerd worden in de vorm van een fotouitstap of event.

Up coming event:  Datum volgt gauw.


Contributie Online classroom

Je bent al lid voor € 13,95 per maand. Het minimaal lidmaatschap is 1 jaar en je doet je betaling per jaar.
Je wordt pas toegevoegd aan de online classroom als je factuur voldaan is. Een maand voordat je lidmaatschap eindigt ontvang je een mail met de vraag of je lid wilt blijven van de online classroom en bij een Ja wordt je lidmaatschap voortgezet.

Geef je op via onderstaand contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.