Afsluiten van het jaar 2018

Elk einde van het jaar is er een om terug te kijken....
Wat was het een prachtig fotografie jaar. Met meer als 100 cursisten die ik dit jaar hielp aan tips en tops om beter te leren fotograferen. Wat is dat een super leuke baan! Ik ben er dankbaar voor en er trots op. Wat heb ik een leuke mensen ontmoet.

Dat mooie werk blijven ik gewoon doen. Het is heerlijk en o zo leuk om mensen de goede kant op te sturen maar vooral creatief te worden in hun gedachten. Creatieve elementen komen voortaan terug in de aankomende workshops. Houd dus rustig mijn website in de gaten voor leuke workshops waarin jouw creativiteit voorop staat.

Nieuw voor 2019 is jouw zoekplaatje...
Een dag waarop je twee totaal onbekend onderwerpen gaat fotograferen. Dat wordt dus een heus avontuur.  De eerste dagen zijn al gepland en gaan van start. De verslagen zullen zeker volgen.  Daar heb ik ook al zin in.
Lijkt jouw dat leuk geef je dan op en doe mee als je durft......

Maar het werd ook een jaar waarin ik aan het denken werd gezet. .... door omstandigheden op het werk. Je leeft je leven en doet de normale dingen, maar soms lijken ze zo aan je voorbij te gaan zonder dat je er erg in hebt. Ja dat is natuurlijk gebruikelijk, vanzelfsprekend en logisch. Ik ben er zo een van aanpakken en doorgaan. Maar het was precies de cirkel in het leven die me aan het denken zette. Ja ik liep er uiteindelijk tegenaan, een vaste baan en bijbaan. Het werd een ding!

Ik nam besluiten voor mezelf. En dat was eng. Wilde ik ruimte voor mezelf hebben om te doen wat ik graag wilde. Dat was het inruilen van mijn vast gegeven; mijn vaste baan. Als kostwinnaar krab je je zelf natuurlijk ook eens achter je oren. Maar hoe meer ik het hardop tegen mezelf vertelde hoe meer ik overtuigd was en hoe meer ik voelde dat dit de tijd was.... Om te doen wat ik graag wilde doen.
Zelfstandig aan het werk gaan, met fotografie uiteraard, het zit inmiddels in mijn hart en gaat er niet meer uit.
Het is niet dat het allemaal vanzelf aan komt waaien natuurlijk. Je moet er hard voor werken en je moet je eigen proces aan zetten. Inmiddels overtuigd dat dat wel een kwaliteit van me is. Dus we gaan :-).

Maar daar kwam nog wat; de zorg.... Ja dat wilde ik eigenlijk niet helemaal loslaten. Er is zoveel waardevols te doen in de zorg.
Ik besloot dus als ZZPer aan het werk te gaan om feeling te houden met de zorg en zo mijn kennis en kwaliteiten vanuit deze expertise te combineren met fotografie. Vele zagen pas geleden mijn logo veranderen in Fotografie met zorg. Niet geheel voor niets....
Want er ontstond een initiatief naast mijn reguliere workshops macrofotografie. Dit keer in samenwerking met E-Promotions.

Wij gaan onze expertise zorg, fotografie en film bundelen en herinneringen maken.  Voor deze gelegenheid zijn onze logo's samen gevoegd. Dat ziet er dus zo uit. We zijn nu zo ver dat we zaken uitgewerkt hebben en de website is een feit.

We gaan voor verschillende doelgroepen aan de slag. We gaan aan de slag met herinneringen voor anderen. Voor wie ze wil bewaren of wie graag wilt dat ze herinnerd blijven of juist producten zoals boeken en films waarmee herinneringen opgehaald kunnen worden. We zijn er klaar voor.

Wordt je nieuwsgierig en wil je meer weten dan moet je natuurlijk beslist even onze nieuwste website bezoeken om alles te bekijken. We hopen dan ook veel herinneringen samen met mensen te mogen en kunnen maken.....

Klik op Herinneringen maken om het te ontdekken.

Ja..... ik ben dankbaar voor dit prachtige jaar. Dankbaar voor alle mooie ontmoetingen en die er nog mogen komen.....
Dan rest me niet anders dan iedereen die dit leest en ik ken, een heel mooie, warm, liefdevol en bijzonder 2019 toe te wensen..
Weer een heel nieuw jaar om mooie herinneringen te maken.

                                                                                                 Proost alvast........ Liefs Anita

Delen van dit blogje wordt op prijs gesteld... Dank je wel alvast daarvoor.


Reactie schrijven

Commentaren: 0