Ben jij toe aan plezier met fotograferen....

Een verkorte versie van jouw zoekplaatje.

Deze workshop staat in teken van een onbekende opdracht. Creativiteit is geen kunst zeggen ze wel eens. Maar sommige zeggen dat ze het niet hebben. Nu ik verteld je, iedereen bezit creativiteit. We zijn het alleen verleerd in ons leven. Weet jij wat het precies is? Maar nog een vraag durf jij het?

Deze workshop is er om jouw prestaties rondom fotografie te laten groeien door een onbekend thema onder de loep te nemen. Je denkt dan aan alle takken van sport. We gaan wel streven naar de best mogelijke foto voor jou op dat moment. Een leuk proces! Met vooral veel plezier.

Hier krijgt jouw fantasie de ruimte. Zeker weten dat jij je talent nog meer ontwikkeld. Creativiteit is iets wat je jezelf moet gunnen. Jouw creativiteit komt pas tot zijn recht als hoofd en handen, denken en zowel doen tegelijk wordt ingeschakeld.

"Creativiteit is de intelligentie die plezier heeft"-Albert Einstein-

In deze workshop weet je dus niet wat je gaat fotograferen?
Jouw fysieke en artistiek kant wordt aangesproken, pas dan zal creativiteit wortel schieten en kun jij groeien. Durf jij?

Ik kan je verzekeren dat je ontdekt dat er veel zit in jou.
Als fotografiecoach help ik je verder waar je vast loopt. Warmen we vooraf je creativiteit op en gaan aan de slag met de onbekende opdracht uit. Je krijgt 2 uur om aan je opdracht te werken.

We gaan samen het proces evalueren en beoordelen je beste foto met elkaar. Thuis mag je hem bewerken en we plaatsen hem in de Facebookgroep zodat we het  uiteindelijke resultaat kunnen zien. Daar ontvang je tips en tops om hem te bewerken.


Wat heb je nodig

  • spiegelreflex of systeem of bridge camera
  • Je volledig fotografie uitrusting op dat moment
  • Statief
  • kleding die tegen een stootje kan en vuil mag worden

Wanneer kan je meedoen

Voor deze workshop moet je weten waar je de instellingen kunt vinden op je camera. We gaan hier niet in op de basiskennis
van fotografie. Je hoeft niet perse heel gevorderd te zijn. De groepen bestaan uit vier personen dus is er genoeg individuele tijd voor ondersteuning. Een dag waarin je plezier beleeft met je camera en zorgt voor nieuwe energie om meer te gaan fotograferen

Vertrek vanuit Oud Gastel
Vrijdag 19-4-2019 van 13.00 tot 17.00

Zaterdag 26-10-2019 van 13.00 tot 17.00

Vrijdag 22-11-2019 van 13.00 tot 17.00

Doe mee

De uitdaging

De verkorte versie van jouw zoekplaatje, vermeld de juiste datum!

€ 72,00

  • Beschikbaar

Delen

Hier vind je nog zo'n bijzondere uitdaging.