Ontdek en leer over je camera

In de fotografie is er veel te vinden wat je nog niet weet als je een camera koopt. Je bent al gauw geneigd om te denken dat de camera alles zelf wel doet. Niets is minder waar....

Als je instellingen ontdekt kun je meer beïnvloeden hebben op je foto. Leren fotograferen vergt moed en de juiste attitude om te willen gaan experimenteren en uitproberen. Het juist doen is dan nog het allerbelangrijkste!

Fotograferen is leuk, plezier beleven, maar vooral leerzaam en uiteindelijk grensverleggend voor jezelf. Het is een manier om steeds een nieuwe uitdaging te zoeken voor je zelf.

Het brengt je nieuwe dingen in je leven die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Zo is het mij vergaan toen ik startte met fotografie. Het bracht me uiteindelijk prachtige nieuwe ontmoetingen, ideeën en een onuitputtelijke bron om te leren.
Maar ook rustmomenten in de natuur, kennis over de natuur.... Ik begrijp uiteindelijk meer en meer waarom de natuur zo belangrijk is voor ons. Maar vooral leerde ik anders en beter te kijken naar onderwerpen en ontwikkelde ik mijn creativiteit...


Fotografie vraagt wel aandacht van jou! Want alles wat aandacht krijgt zal groeien. Het begint met kleine stapjes om kennis te verzamelen. Veel mensen weten niet waar te beginnen en doen zomaar wat. De camera belandt in de kast en men raakt soms zelf gefrustreerd. Je kunt je op allerlei manieren laten coachen tegenwoordig. Maar VAT kaarten bieden je uitkomt, ze bevatten de essentie om te starten met fotografie. Ze kunnen in je tas als je ze print als geheugensteuntje. Alle info die je nodig hebt om te starten gewoon bij de hand..... Voor als je het even vergeet of vastloopt als je aan het fotograferen bent.
 
Fotografie Anita Bosker biedt je een VAT-document in je mailbox. Een prachtig begin om te starten en je skills betreft fotografie te gaan ontwikkelen. Het is geen hoogdravende theorie. Maar gewoon eenvoudige uitleg. Je beginrecept van fotografie.  Je leest de essentie en de meeste oorzaken van missers. Zodat jij die al niet meer maakt als je wilt starten.

Het is helemaal GRATIS voor jou als je je aanmeldt via de mail. Anita snapt dat starten lastig is en je in het begin niet weet waar te beginnen. Ook zij ervoer een wirwar van kennis en iedereen waaraan je het vraagt heeft iets te vertellen, dezelfde kennis maar dan steeds anders verteld door iemand anders waardoor de mogelijkheid bestaat dat je het allemaal niet meer snapt. Zoveel informatie en welke informatie is dan wel relevant voor jou? Veel stof om te lezen, maar begrijp je het dan ook allemaal?

En welke bagage heb je dan nodig om te starten met fotografie? PRECIES......... dat weet je even niet.
Wil jij kort en bondig snel de info die je nodig hebt om te starten met fotografie dan is het VAT-document echt iets voor jou. Het is een handig overzicht met de essentie van de informatie die nodig is, zodat jij direct stappen kunt maakt naar beter fotograferen. Jij leert kort en bondig, snapt wat de functie is en wat je er mee kunt doen in jouw fotografie.

 

Wil jij de VAT-document voor jouw AHA momenten over fotografie in jouw mailbox?
Meld je dan direct aan via onderstaand contactformulier hieronder en je ontvangt het zo spoedig mogelijk in je mailbox.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.