Ontdek en leer over je camera

In de fotografie is er veel te vinden wat je nog niet weet als je een camera koopt. Je bent al gauw geneigd om te denken dat de camera alles zelf wel doet. Niets is minder waar....

Als je instellingen ontdekt kun je meer beïnvloeden hebben op je foto. Leren fotograferen vergt moed en de juiste attitude om te willen experimenteren en uitproberen. Het juiste doen is nog het allerbelangrijkste!

Fotograferen is leuk, plezier beleven, maar vooral leerzaam en uiteindelijk grensverleggend voor jezelf. Het is een manier om steeds nieuwe uitdaging te zoeken voor je zelf.


Het brengt nieuwe dingen in je leven die je niet voor mogelijk hebt gehouden.
Zo is het mij vergaan toen ik startte met fotografie. Het bracht me uiteindelijk prachtige nieuwe ontmoetingen, ideeën en een onuitputtelijke bron om te leren. Maar ook rustmomenten in de natuur, kennis over de natuur.... Ik begrijp uiteindelijk steeds meer waarom de natuur zo belangrijk is voor ons. Maar vooral leerde ik anders en beter kijken naar onderwerpen en ontwikkelde ik mijn creativiteit...


Fotografie vraagt dus aandacht van jou! Want alles wat aandacht krijgt zal groeien. Het begint met kleine stapjes om kennis te verzamelen. Veel mensen weten niet waar te beginnen en doen zomaar wat. De camera belandt in de kast en men raakt soms zelf gefrustreerd. Je kunt je op allerlei manieren laten coachen tegenwoordig. Maar het startdocument biedt uitkomst om direct te starten.
Het bevat de essentie om te starten. Het kan in je tas als je het uitprint als geheugensteuntje. Zo heb je alle info die je nodig hebt om te altijd bij de hand..... Of voor als je het even vergeet of vastloopt als je aan het fotograferen bent.
 
Het is helemaal GRATIS voor jou als je je aanmeldt via de mail. Anita snapt dat starten lastig is en je in het begin niet weet waar te beginnen. Ook zij ervoer een wirwar van kennis en iedereen waaraan je het vraagt heeft iets te vertellen, dezelfde kennis maar dan steeds anders verteld door iemand anders waardoor de mogelijkheid bestaat dat je het allemaal niet meer snapt. Zoveel informatie en welke informatie is dan wel relevant voor jou? Veel stof om te lezen, maar begrijp je het dan ook allemaal?


En welke bagage heb je eigenlijk nodig om te starten met fotografie? PRECIES......... dat weet je even niet. Wil jij kort en bondig snel de info die je nodig hebt om te starten met fotografie dan is het start-document echt iets voor jou. Het is een handig overzicht met de essentie van de informatie die nodig is, zodat jij direct stappen kunt maakt naar beter fotograferen. Jij leert kort en bondig, snapt wat de functie is en wat je er mee kunt doen in jouw fotografie.

 

Wil jij de Start-document voor jouw AHA momenten over fotografie in jouw mailbox? Meld je dan direct aan via onderstaand contactformulier hieronder en je ontvangt het zo spoedig mogelijk in je mailbox.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.