De kracht van online leren....

Er is een heleboel te zeggen over leren.... Ik heb altijd gezegd dat leren in de praktijk de beste leerschool is.

Dat klopt in zekere zin ook helemaal. Ik doe geen uitspraken waar ik zelf niet achter sta.  Je volgt een basiscursus en start. Maar je strandt omdat blijkt dat je de stof nog niet helemaal begrepen hebt, of je zoekt een vraagbaak en wil vaker en meer feedback omdat je foto's wil maken van betekenis.

Dat wilde ik ook, foto's van betekenis toen ik begon. Ik keek op tegen die fotografen die blijkbaar gelijk wisten wat ze moesten doen voor een mooie foto. Hup knip..... en daar was die prachtige sfeervolle foto. Ze wisten blijkbaar precies welke stap ze moesten doen met hun camera. Het lijkt een Utopia.

En dan ben je gestart en hoe vaak twijfel je niet over een foto? Het volgen van meerdere workshops om te groeien en te ontwikkelen is ook waardevol en je leert uiteraard steeds wat bij. Je krijgt feedback op enkele van je foto en dan stopt het. Je gaat zelf op pad om het geleerde in praktijk te brengen. Maar dan rijzen algauw weer meer twijfels, is deze foto het nu of had ik hem kunnen verbeteren? Je zoekt wederom feedback. Maar dan ontvang je vaak een persoonlijk visie van die ander. En vraag je je af of je zo verder komt?

Je zoekt eigenlijk een manier om continu te leren. Je wilt mooie sfeervolle foto's leren maken en uiteindelijk je eigen visie gaan vormen. Daar in online leren echt een uitkomst. Het is dus geen verassing dat ik het fenomeen online leren ook onderzocht heb. Ik wil niets liever dan dat mensen goed leren fotograferen of een leuke duurzame manier.

Maar het online leren en op een platform en alleen filmpjes kijken is eenzijdig en bijna saai. Maar in een cultuur waarin je pertinent ontwikkeld, zodat je direct nieuwe, gerichte adviezen krijgt en kunt toepassen. Dat is werkt en maakt het heel persoonlijk.
Dat is mijn visie op leren, waardoor je ook nog leert door interactie met elkaar. Het stellen van vragen en kennisdelen is continue is een essentieel onderdeel van leren. Het voldoet aan een wens om steeds stapje voor stapje beter te worden met jouw foto's, terwijl alle kennis gebundeld blijft in de groep.


En weet je, het is niets nieuws deze informatie! Het is ook al uitgezocht. De feiten en cijfers tonen aan dat het rendement voor online leren maar liefst 25 tot 60% % meer is. Je denkt vast waarom en hoezo dan? Het is echt, omdat je er kortom vaker mee bezig blijft. Het werkt omdat jij je gaat richten op je proces dat resultaat altijd ten goede komt. Door je te richten op jouw proces wordt datgene wat je doet ook weer interessanter. Als jij besluit om aan te sluiten bij het online leren, investeer je dus DIK in jezelf. Want alleen met een mindset om te willen leren kom je verder.

Volgens studies, kost online leren zelfs ook nog zo’n 40% tot 60% minder tijd van mensen dan leren van dezelfde content bij het traditioneel leren. Gewoon vanwege het feit dat bij online leren het proces niet onderbroken wordt. 
Je leert gewoon door terwijl je in je eigen tijd blijft fotograferen. Op een tijd die jij kiest of er zelf tijd voor kunt maken.
En het mooie is dat het besparen van tijd juist niet maakt dat de kwaliteit van het geleerde minder is. Het resultaat is juist beter omdat je ook zelf in de hand hebt wat je leert. Het sluit precies aan bij jou. Leren waar jij gemotiveerd voor bent beklijft ook nog beter.

Het is je stok achter de deur. Jij kunt meelezen, vragen stellen, leuke artikelen blogjes en in de toekomst ook vlogjes volgen
Ik zal met regelmaat een praktijk probleem analyseren en stel je steeds nieuwe uitdagingen. Het wordt een groep waar geen  geheimen zijn over fotografie. Er zijn steeds nieuwe uitdaging waardoor jij groeit. Dat is de intentie van de online classroom Ik ben ervan overtuigd dat leren in een online classroom jou nog meer kan brengen als regulier leren in een cursus.
Het is duurzaam leren over fotografie, over creativiteit, over jezelf en als cadeautje leer je ook weer van anderen. Het is je stok achter de deur die motivatie en inspiratie brengt om meer bezig te zijn met fotografie.

Ontdek de kracht van de online classroom. Leer steeds beter te begrijpen waar het om draait in fotografie. De online classroom waar we samen op weggaan naar nog meer fotoplezier. Er zullen vast nog veel meer ideeën ontstaan want de meest leuke ideeën ontstaan vaak als je gewoon begint en vormen zich gaandeweg.

Dit krijg je als je mee doet:

  • Het hele jaar toegang tot de classroom op Facebook
  • Steeds op nieuw opbouwende feedback om je leerpunten helder te krijgen en aan te pakken
  • Regelmatig een analyse van een praktijkprobleem zodat je de AHA momenten zult gaan ervaren
  • Je kunt onbeperkt alles terug lezen en als het even niet lukt vragen stellen als je vast loopt
  • Je krijgt een enorme boost in je fotografie en zorgt voor de juiste motivatie en inspiratie
  • Je gaat aan de slag met nieuwe kennis en doet stappen om vooruit te komen
  • Er zijn altijd wel leuke aanbiedingen te vinden
  • Een keer per jaar kun je deelnemen aan het Even van fotografie Anita Bosker

Omdat ik jouw een continu proces van leren gun in je fotografie doe ik je daarom een eenmalig aanbod.
ALLEEN dit weekend doe ik een actie voor de online classroom, voor maar liefst een bedrag van € 47,00 exclusief BTW.

NU geen 
167,40 per jaar
en NEE geen
€ 13,95 per maand

Dit bedrag betaal jij per jaar als je nu mee doet.
Het is echt maar 6,95 per maand of € 83,40 exclusief BTW.

ZEGT jouw hart JA als jij vaker en meer wilt leren, als je een stok achter de deur wilt hebben......Als je wilt dat de stof beklijft door meer herhaling. Maak je betaling hier direct rond.

Online classroom Facebook Kosten voor een geheel jaar

Exclusief BTW

€ 202,50

€ 109,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen