Het begint bij abstractie

Abstract fotograferen kan je veel plezier geven. Je blik wordt absoluut verruimt als je abstracter gaat fotograferen. Het is inspirerend om structuren zichtbaar te maken. Je vervormt als het ware het herkenbaar beeld en benadrukt de algemene eigenschappen van een object.
Je brengt de oorspronkelijke vorm terug naar een lijn, vorm of kleur. Het maakt het oorspronkelijke beeld onherkenbaar.

Je kunt allerlei manieren bedenken om tot mooie beelden te komen. Als je start, kan het goed, slecht of gek zijn. Je start ergens en komt vanzelf verder. Om te starten kun je tips lezen en foto's zoeken die je mooi vindt .. Jij vindt hier wat foto's ter inspiratie.


Abstractie heeft vele en allerlei gedaantes.......... Ik wens je veel inspiratie toe, Anita

Reactie schrijven

Commentaren: 0